MEIJSSTYLE Event deelnemers

Op zaterdag 7 oktober start om 14.00 uur in de winkel van MEIJS WONEN de allereerste editie van het MEIJSSTYLE EVENT. Behalve de sfeervol ingerichte stijlkamers en designmeubels van Meijs zelf, kun je die dag een aantal bijzondere partners verwachten. Ze laten je, tot de klok van zeven, interactief kennismaken met hun vak of producten.

Renova Group zorgt voor een innovatieve BMW 5-serie en een Mini Countryman, plus product genius Harm, die je er alles over kan vertellen. Ga erin zitten, voel even en druk op alle knopjes (van de auto’s, niet van Harm). Zaterdag mag dat.
Let’s rock op het MeijsStyle Event! Rocks on a rope heeft een lijn van handgemaakte exclusieve sieraden waar je stil van wordt. Wie zong ook alweer: ‘Diamonds are a girl’s best friend’?

Roomer weet wat de wintermode van 2017/2018 is en hoe mannen en vrouwen van alle leeftijden die kunnen dragen. Tijdens de modeshows op onze grote catwalk, werkt zij samen met visagiste Claudia Kuijpers, Arnolds Salon en de dansante mannequins van regisseuse Frederique Veltman.

Medisch & Cosmetisch Instituut Giselène geeft demonstraties op het gebied van een futuristische manier van huidverjonging. Chirurgie of botox is niet persé nodig om er jaren jonger uit te zien.
Gallery Van Dun laat zien wat kunst kan doen met je woning. Combineer een mooi stuk met je vertrouwde inrichting en je huis ademt klasse.
Restaurant De Eetkamer maakt in de open keuken van Meijs mooie gerechtjes. Kaas, vlees en vis, alles wordt ter plekke vers gesneden, bereid en je aangereikt.

Wijnkoperij Van Bilsen heeft ook een product genius; Jan, die alles van wijnen weet en er een aantal meebrengt om je te laten proeven.
BANG & OLUFSEN Henri Tibosch heeft audiovisuele apparatuur waarvan je dacht alleen te kunnen dromen. Verbaas je over het strakke design & het helderste beeld en geluid.

Han van Carpet Sign maakt speciaal voor jou op dit event een ‘toefje‘, een klein tapijtje in de kleuren die je zelf mag uitkiezen. Neem het mee naar huis en check hoe mooi een heel tapijt hiervan in je kamer zou staan.

Embrace is een nieuwe salon voor spa, skin en massages in Oisterwijk en vindt het geweldig om allerlei vormen van massage te introduceren. Neem plaats en laat je nek, handen of voeten even in de watten leggen.

Sascha Brouwer weet hoe heilzaam pilates is voor drukke mensen zoals jij. Zij demonstreert, jij mag kijken en meedoen (als je durft).
Arnolds Salon zorgt voor de kapsels van de mannequins in onze modeshow en demonstreert een nieuwe manier van hairweaving. Vol, puur-natuur haar, waarvan geen mens ziet dat het niet allemaal van jezelf is.

First Impression zorgt voor geluid en licht op de juiste plaatsen, Passionals Vormgeving bewaakt, samen met de stylisten van Meijs, een smaakvolle stijl, Amsterdamse theatergroep Medusa heeft een bijzondere entree-act en accesoiresshows voor u in petto en presentator Henrike Brouwer praat alles vrolijk aan elkaar.


Jij hebt de belangrijkste rol: die van het publiek. Wij hebben er zin in! Jij ook?


blog comments powered by Disqus

Onze klanten beoordelen ons met een 8.8

Gebaseerd op 118 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist